کد خبر : 339041
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۳ - 14:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت جبهه پایداری: رهبر انقلاب مخالف مذاکره است؛ چه مستقیم و چه غیر مستقیم

رجانیوز نوشت: رهبر انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند مذاکره با آمریکا، به دلیل ماهیت فریب‌کارانه و غیرقابل اعتماد این کشور، ممنوع است و شکل مذاکره – مستقیم یا غیرمستقیم – چیزی از اصل حکم نمی‌کاهد.

سایت جبهه پایداری: رهبر انقلاب مخالف مذاکره است؛ چه مستقیم و چه غیر مستقیم

به گزارش سایت خبری مدارا: سایت رجانیوز که رسانه نزدیک به طیف پایداری است در آستانه شروع مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، نوشت: جریان غرب‌گرا می‌کوشد با تغییر ظاهر مذاکره از مستقیم به غیرمستقیم، به‌گونه‌ای وانمود کند که اصول نظام رعایت شده است.

رسانه طیف پایداری افزود: رهبر انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند مذاکره با آمریکا، به دلیل ماهیت فریب‌کارانه و غیرقابل اعتماد این کشور، ممنوع است و شکل مذاکره – مستقیم یا غیرمستقیم – چیزی از اصل حکم نمی‌کاهد.

این رسانه اصولگرا در ادامه نوشت: حیله‌ی این جریان‌ها بی‌شباهت به ماجرای اصحاب سبت نیست. در قرآن کریم، از گروهی از بنی‌اسرائیل روایت شده است که به حکم الهی، از صید ماهی در روز شنبه منع شدند. این گروه، به جای اجرای فرمان خدا، با ایجاد حوضچه‌هایی، ماهی‌ها را در روز شنبه به دام می‌انداختند و روز یکشنبه صید می‌کردند. در ظاهر، آنها حکم صریح خدا را نقض نمی‌کردند، اما در واقع با این حیله، روح حکم الهی را زیر پا گذاشتند. نتیجه‌ی این دورویی چیزی جز عذاب الهی نبود.

حالا پس از گذشت هزاران سال، تاریخ در حال تکرار است و بار دیگر با قصه اصحاب شنبه مواجه‌ایم. جریان غرب‌گرا می‌کوشد با تغییر ظاهر مذاکره از مستقیم به غیرمستقیم، به‌گونه‌ای وانمود کند که اصول نظام رعایت شده است. اما سؤال اساسی این است: آیا حقیقت مذاکره تغییر می‌کند؟ آیا چنین حیله‌هایی می‌تواند مذاکره با دشمن غدار و سلطه‌طلبی مثل آمریکا را مشروع و بی‌خطر جلوه دهد؟

رجانیوز در پایان آورده است: پاسخ روشن است: با آمریکا، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، هرگونه تعامل مذاکره‌گونه‌ای به معنای باز کردن مسیر نفوذ است. دشمنی که تا همین امروز، تحریم‌ها را گسترده‌تر کرده و با حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی، دستش به خون هزاران زن و کودک فلسطینی آلوده است، نمی‌تواند طرف قابل اعتمادی برای هیچ گفت‌وگویی باشد. تغییر شکل مذاکره، مانند رفتار اصحاب سبت، چیزی جز عبور از خط قرمز‌ها در قالبی جدید نیست.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: غنی‌سازی را متوقف نخواهیم کرد، مگر اینکه تحریم‌ها لغو شود
نماینده مجلس: غنی‌سازی را متوقف نخواهیم کرد، مگر اینکه تحریم‌ها لغو شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران به مذاکرات ایران و آمریکا واکنش نشان داد.

عراقچی: شنبۀ آینده دور دوم مذاکرات برگزار می‌شود / ۴ بار با رفت‌وآمد طرف عمانی بین طرف ایرانی و آمریکایی تبادل پیام انجام شد
عراقچی: شنبۀ آینده دور دوم مذاکرات برگزار می‌شود / ۴ بار با رفت‌وآمد طرف عمانی بین طرف ایرانی و آمریکایی تبادل پیام انجام شد

عراقچی، وزیر امور خارجه گفت که شنبۀ آینده دور دوم مذاکرات برگزار می‌شود. وی افزود: ۲.۵ ساعت گفت‌وگوی غیرمستقیم داشتیم. ۴ بار با رفت‌وآمد طرف عمانی بین طرف ایرانی و آمریکایی تبادل پیام انجام شد.

توهین زشت رحیم‌پور ازغدی به موافقان مذاکره
توهین زشت رحیم‌پور ازغدی به موافقان مذاکره

حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتشار توئیتی به مذاکرات امروز ایران و آمریکا کنایه زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است