به گزارش سایت خبری مدارا: بیش از سه سال از آن روز گذشته و هنوز هیچ مقامی نه مسوولیت آن اتفاق که واکنشی باورنکردنی و وسیع در سطح دنیا به دنبال داشت را برعهده گرفت و نه فردی مواخذه یا برکنار شد. در واقع مثل همیشه نهادهای نظارتی و قضایی ترجیح دادند زمان مشکل را حل کند.
البته در گزارشهایی که رسانهها در سالهای بعد منتشر کردند مشخص شد کدام افراد و ارگانها در این پرونده دخیل بودند. در طی این زمان معلوم شد ابتدا یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که در هیئت فوتبال استان خراسان رضوی سمت داشت به خاطر منافع شخصی و استانی اصرار کرد بازی به مشهد برود و در این راه چند فرد دیگر هم این ایده را پیش بردند. سپس در اقدامی عجیب سایت بلیتفروشی اجازه داد همه افراد فارغ از جنسیت بلیت بخرند.
همینطور تعداد زیادی بلیت کاغذی که در اختیار فدراسیون بود سر از بازار سیاه درآورد و به دست زنان علاقمند رسید. روزنامه اعتماد در گزارشی که مهر ۱۴۰۲ منتشر کرد نوشت: «در بازی ایران و لبنان تعداد ۴۰۰۰ قطعه بلیت کاغذی صادر و در اختیار هیات فوتبال استان خراسان رضوی قرار گرفت. بخشی از این بلیتها به مهمانهای ویژه، دوستان و آشنایان و نزدیکان مدیران هیات فوتبال رسید، اما بخش قابل توجهی از آن سر از بازار آزاد درآورد!»
علاوه بر اینها اظهارات ضد و نقیض برخی از مدیران فدراسیون و تیم ملی در مورد «صدور اجازه حضور زنان در استادیوم» که در رسانههای مختلف بازنشر شده بود باعث شد برخی از زنان گمان کنند میتوانند بازی تیم ملی را از نزدیک ببینند.
در نهایت در حالی که مقامات استانی مشهد مثل باقی موارد که خودشان را جدا از بقیه کشور میدانند گفته بودند ورود زنان به استادیوم امام رضا ممنوع است تعدادی از هواداران خانم به ورزشگاه رفتند و آن فاجعه رقم خورد.
حال مهدی تاج در شرایطی اعلام کرده بازی ایران و کره شمالی در مشهد برگزار میشود و در این زمینه با استاندار هم رایزنی صورت گرفته که هنوز در استان خراسان رضوی ورود زنان به استادیوم ممنوع است. البته مدت زیادی است که این استان در سطح اول فوتبال کشور نمایندهای ندارد تا مشخص شود وضعیت ورود زنان به ورزشگاه در این منطقه به چه شکل است، اما طی سال گذشته و در مقطع زمانی که باشگاههای استقلال و پرسپولیس قصد داشتند مشهد را به عنوان میزبان مسابقات لیگ نخبگان به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کنند مشخص شد که چنین امری امکانپذیر نیست. یکی از دلایل آن عدم صدور مجوز برای حضور زنان در استادیوم امام رضا اعلام شد. آن هم در حالی که فدراسیون موظف است همه بازیهای بینالمللی را با حضور زنان برگزار کند.
سوالی که برای هواداران فوتبال مطرح شده این است که آیا بار دیگر قرار است اتفاقات بازی ایران و لبنان در فروردین ۱۴۰۱ تکرار شود؟ آیا مهدی تاج توانسته موافقت حضور زنان در استادیوم امام رضا را از امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان، تولیت آستان قدس به عنوان مالک ورزشگاه امام رضا و شورای تامین اخذ کند؟ به بیان ساده آیا علمالهدی اجازه میدهد زنان به شکل غیر گزینشی به استادیوم بروند؟
شاید هم مهدی تاج میخواهد مقاماتایافسی و فیفا را قانع کند که در این تک بازی بیخیال حضور زنان در ورزشگاه شوند! از اینها مهمتر با مطرح شدن دوباره میزبانی مشهد برای تیم ملی هواداران سوال میکنند بالاخره چه زمانی قرار است مقصران فاجعه بازی ایران-لبنان معرفی شوند؟ آنها به یاد میآورند زمانی را که رئیس جمهور فقید کشور ابراهیم رئیسی دستور اکید داده بود که با متخلفان و مقصران حادثه مشهد برخورد شود، اما نه تنها اقدامی صورت نگرفت که برخی از افراد فوتبالی دخیل در پرونده حتی ارتقا گرفتند و همچنان مشغول به کار هستند. البته برخی از افراد دیگر نظیر رئیس سابق هیات فوتبال استان خراسان رضوی و عضو پیشین هیات رئیسه فعلا از جغرافیای فوتبال کنار رفته است.
استادیوم امام رضا یکی از مدرنترین ورزشگاههای ایران است و استفاده از آن در شرایطی که برگزاری هر بازی در استادیوم آزادی موجب یک آبروریزی جدید میشود میتواند به فوتبال ایران کمک کند، اما نباید فراموش کرد برگزاری بازی در این استادیوم و شهر مشهد چالشهای خاص خودش را دارد. شاید در استادیوم امام رضا دیگر شاهد خاموش شدن ناگهانی پروژکتورها نباشیم ولی از آن طرف با مقاماتی روبهرو هستیم که قوانین خاص خودشان را در آن استان اعمال میکنند.