کد خبر : 80981
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۶ - 01:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بروجردی: طرح امنیت هرمز می‌تواند توطئه‌های آمریکا علیه ایران را خنثی کند

بروجردی: طرح امنیت هرمز می‌تواند توطئه‌های آمریکا علیه ایران را خنثی کند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که طرح رئیس‌جمهور برای تامین امنیت درهرمز می‌تواند بخشی از توطئه‌های طراحی شده توسط آمریکا برای ترساندن دیگر کشورها و مشخصا ایران هراسی را خنثی کند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، علاءالدین بروجردی با اشاره به طرح رئیس جمهور برای تامین امنیت هرمز گفت: این سیاست همیشگی جمهوری اسلامی در کلیه سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده که امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه حفظ شود. مهمان‌های ناخوانده‌ای که از دور دست‌ها به منطقه می‌آیند به خصوص کشورهای مزاحمی مانند آمریکا ، انگلیس و فرانسه نه تنها تامین کننده امنیت منطقه نیستند که مخل امنیت هم می‌باشند.

وی ادامه داد: آمریکا و انگلیس و فرانسه به یمن تسلیحات مدرن می‌فرستند تا امنیت کشور اسلامی را بر هم زنند. خروجی آن هم شهادت هزاران انسان بی‌گناه می‌شود که نمونه آن  را در سوریه و فلسطین هم دیدیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که برخی از کشورهای منطقه استقلال سیاسی ندارند گفت: کشورهایی همچون عربستان عملا دنباله رو آمریکا هستند که با این شرایط به نظر نمی‌رسد آنها حاضر به توافق درباره‌ طرح ایران باشند ولی با این وجود لازم است که ما حرف خود را بزنیم.

بروجردی گفت که ارائه این طرح در مجمع عمومی سازمان ملل نشان دهنده‌ی این واقعیت است که ایران شرایط منطقه را درک کرده و دست دوستی به سمت کشورهای همسایه دراز می‌کند و افزود: ما علاوه بر همکاری‌های معمولی تجاری، فرهنگی و اقتصادی حاضریم به یک توافق امنیتی برسیم که این یعنی حاشیه امن برای کشورهای منطقه. قطعا این طرح می‌تواند بخشی ازتوطئه‌های طراحی شده  توسط آمریکا برای ترساندن دیگر کشورها از ایران اسلامی را خنثی کند./ایسنا

اخبار مرتبط:
توئیت جدید روحانی: صدام این همه کشتار و ظلم و جنایت کرد اما زمانی که لازم شد مذاکره کنیم، امام اجازه مذاکره داد
توئیت جدید روحانی: صدام این همه کشتار و ظلم و جنایت کرد اما زمانی که لازم شد مذاکره کنیم، امام اجازه مذاکره داد

رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم، بخشی از سخنان خود در جلسه هیات دولت در سال ۱۴۰۰ را توئیت کرده است.

جهانگیر: ارتباط ضارب قاضی مقیسه و رازینی با جریان‌های گروهکی محرز شده / توضیح تکمیلی
جهانگیر: ارتباط ضارب قاضی مقیسه و رازینی با جریان‌های گروهکی محرز شده / توضیح تکمیلی

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور گفت: چون پرونده با پیچیدگی‌های خاص اطلاعاتی و امنیتی روبروست، از ابتدا کمیته‌های مختلفی تشکیل و جلسات متعددی با حضور ضابطان خاص برگزار شد و اکنون نیز در حال بررسی همه جانبه پرونده هستند.

ترامپ: تنها یک خواسته از ایران دارم؛ سلاح اتمی نداشته باشد
ترامپ: تنها یک خواسته از ایران دارم؛ سلاح اتمی نداشته باشد

ترامپ در کنفرانس خبری مشترک با نتانیاهو بار دیگر از علاقه خود به توافق با ایران سخن گفت و بار دیگر بر اینکه «ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد» تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است