به گزارش گروه اجتماعی سایت خبری مدارا، اکران خیریه فیلم سینمایی «سرکوب» روز جمعه ۱۹ مهر با حضور عوامل فیلم برگزار شد.
قرار است عواید فروش این نمایش ویژه به پویش خیریه «ما درد مشترکیم» برای آزادی سه نوجوان زندانی در کانون اصلاح و تربیت اهدا شود.
در این فیلم هنرمندانی چون رویا افشار، باران کوثری، سارا بهرامی، جمشید هاشمپور و… ایفای نقش می کنند.
گفتنی است در این مراسم فاطمه سعیدی، پروانه سلحشوری،طیبه سیاووشی، علی شکوری راد، رخشان بنی اعتماد، حبیب اسماعیلی، رابعه مدنی ،احترام برومند، الهام پاوه نژاد و… حضور داشتند.
سرکوب درباره خانوادهای است که گذشتهای تلخ را تحت فشار پدر تجربه کردهاند. فیلم قصد دارد در غیاب پدر تاریخچه این سرکوب و تاثیر آن بر زندگی اعضای خانواده را نمایش دهد. خانواده فیلم از یک مادر گرفتار بیماری آلزایمر و سه دختر تشکیل شده. پدر و تنها پسر خانواده غایباند و پرستار مادر (با بازی باران کوثری) نیز در کنار مادر و ۳ دختر، حلقه اصلی شخصیتها را تشکیل میدهند.