کد خبر : 83938
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۸ - 00:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رهبر انقلاب: با ثابت ماندن در مسیر حق، کشور و دنیا اصلاح می‌شود

رهبر انقلاب: با ثابت ماندن در مسیر حق، کشور و دنیا اصلاح می‌شود

در اربعین شهادت سید و سالار شهیدان، حسینیه امام خمینی(ره) میزبان هیئت‌های دانشجویی از سراسر کشور بود و دانشجویان عزادار در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، همنوا با زائران کربلای معلّی فریاد «لبیک یا حسین» سر دادند.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  حضرت آیت الله خامنه‌ای در این مراسم در سخنان کوتاهی با تشکر از مراسم عزاداری پر شور و با صفای جوانان، خطاب به آنان گفتند: صفا و نورانیت شما عزیزان بسیار مغتنم است و بنده همواره از خداوند متعال مسألت می‌کنم که ما و شما را همواره در مسیر مستقیم ثابت قدم بدارد، چرا که اگر شما در این مسیر حق ثابت قدم باشید، کشور و دنیا اصلاح و بشریت از منافع آن بهره‌مند می‌شود.

همچنین حجت‌الاسلام سعدی سخنران مراسم، گفتمان مقاومت ملت ایران را برگرفته از مقاومت حسینی(ع) خواند و افزود: جریان سلطه و استکبار به دنبال آن است که به‌وسیله تریبونهای پر شمار تبلیغاتی خود، جای حق و باطل را عوض کند اما همچنانکه حضرت امام سجاد و حضرت زینب کبری در کوفه و شام با سخنان روشنگر خود حکومت اموی را رسوا کردند، امروز نیز باید تریبونهای جریان حق، حرف اسلام و انقلاب را با قدرت بیان و القائات نظام سلطه را افشا کنند.

در این مراسم همچنین آقایان حنیف طاهری و مطیعی به قرائت زیارت اربعین و ذکر مصیبت و نوحه بر مصائب حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام و اهل بیت ایشان پرداختند.

در پایان مراسم، نماز ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند

علی مطهری نماینده ادوار مجلس نوشت: سنگ‌پرانی‌ها و کور شدن یک چشم یک جوان و دشنام‌های ناموسی در حضور بانوان که در بازی پرسپولیس و تراکتور مشاهده شد، معلوم کرد که برخی از جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند و خانواده و مدرسه و دانشگاه و صدا و سیما و روحانیت و پلیس که مربیان جامعه هستند در کار خود موفق نبوده‌اند.

زاکانی: ۷% تهران بافت فرسوده است، ۱۷% مَردم در مکان‌های پرخطر زندگی می‌کنند / ۵۱ درصد مردم اجاره نشین هستند
زاکانی: ۷% تهران بافت فرسوده است، ۱۷% مَردم در مکان‌های پرخطر زندگی می‌کنند / ۵۱ درصد مردم اجاره نشین هستند

شهردار تهران گفت: ٧ درصد تهران بافت فرسوده است و ١٧ درصد مردم در این مکان پرخطر زندگی می‌کنند. اگر در این نقاط، زلزله ای رخ دهد، نمی‌شود کاری انجام داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است