کد خبر : 93179
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۷ - 12:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان آبان را بر عهده گرفته است

نماینده مجلس: نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان آبان را بر عهده گرفته است

به گزارش سایت خبری مدآرا، جلال میرزایی، رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس، درباره عدم اعلام رسمی آمار کشته‌شدگان حوادث آبان‌ماه از سوی مسئولان داخلی که منجر به سوءاستفاده رسانه‌های خارجی از این موضوع شده است گفت: رسانه‌های خارجی آمارهای متناقضی از کشته‌شدگان معترض در جریانات آبان‌ماه اعلام می‌کنند تا مسئولان مربوطه کشورمان را مجبور به واکنش نشان دادن کنند.

آمار ضدونقیض بی‌بی‌سی و رویترز از کشته‌شدگان حوادث آبان ایران
نماینده مردم ایلام در مجلس ادامه داد: چند روز گذشته بی‌بی‌سی فارسی گزارشی پخش کرد مبنی بر اینکه یکی از سازمان‌های بین‌المللی آمار دقیق کشته‌شدگان اعتراضات آبان در ایران را ۳۰۴ نفر اعلام کرده است. در گزارشی دیگر، رویترز تعداد کشته‌شدگان این حوادث را ۱۵۰۰ نفر اعلام کرد.

میرزایی تاکید کرد: رسانه‌های خارجی علاوه بر اعلام آمارهای متناقض به منظور راه‌اندازی جنگ و عملیات روانی، قصد دارند مسئولان ما را مجبور به نشان دادن واکنش کنند. بنابراین باید بررسی کرد در مواجهه با این اخبار متناقض که منتشر می‌شود چه واکنشی باید نشان داد.

راهپیمایی مسالمت‌آمیز حق مردم است، اما تخریب اموال پذیرفته نیست
عضو فراکسیون امید مجلس توضیح داد: در آبان‌ماه حوادث و نارضایتی‌های گسترده‌ای در پی افزایش قیمت بنزین در کشور رخ داد که هیچ یک از مقامات و مسئولان به دنبال کتمان این حقیقت نیستند و همگی به این امر اذعان دارند. ضمن اینکه راهپیمایی مسالمت‌آمیز حق مردم است، اما تخریب اموال عمومی را کسی تایید نمی‌کند.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم با اشاره به اینکه «اذعان به نارضایتی مردم و اینکه اعتراض حق‌شان است از جمله برنامه‌های دولت و حاکمیت به شمار می‌رود» گفت: حاکمیت این حق را برای مردم به رسمیت می‌شناسد، ولی خشونت و تخریب اموال عمومی به هیچ وجه مورد پذیرش نیست و از نظر همه محکوم و مذموم است.

میرزایی خاطرنشان کرد: دولت قبول دارد که برخی از معترضان در این حوادث کشته، گروهی زخمی و تعدادی بازداشت شده‌اند. ولی درباره تعداد کشته‌ها ابهاماتی وجود دارد. البته در مورد کشته‌شدگان نه به صورت یک گزارش مستند، بلکه در قالب اظهارنظراتی از سوی دستگاه قضایی و برخی مراکز مسئول صحبت‌هایی مطرح شده است ولی درباره تعداد و چگونگی کشته شدن این افراد ابهاماتی در میان است.

نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان آبان را بر عهده گرفته است
میرزایی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی مسئولیت بخشی از کشته‌شدگان حوادث آبان را بر عهده گرفته است افزود: مسئولیت تعدادی از کشته‌شدگان را نیروی انتظامی پذیرفته است  در این باره نیاز داریم گزارشی شفافی از تعداد کشته‌ها و نحوه کشته شدن‌شان ارائه شود.

قرار نیست هر تحصن و اعتراضی به خشونت کشیده شود
نماینده مردم ایلام در مجلس ادامه داد: اگر نیروی انتظامی کوتاهی کرده است صراحتاً بیان کند تا از تکرار این اتفاقات پیشگیری شود. قرار نیست هر تحصن و اعتراضی به خشونت کشیده شود.

او اضافه کرد: اگر مقابله دقیق و هوشمندانه نداشته باشیم، هر بار این اعتراضات به چالشی برای نظام تبدیل خواهد شد. پس باید آسیب‌شناسی شود که دستگاه امنیتی و انتظامی ما چه چیزی برای تجهیز و مواجهه کم‌هزینه با این اتفاقات نیاز دارد.

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس در پاسخ اینکه چرا مسئولان مربوطه آمار دقیق و رسمی کشته‌شدگان این حوادث را در راستای جلوگیری از شایعه‌سازی‌ها اعلام نمی‌کند گفت: مردم عادی دنبال آمار و تعداد کشته‌شدگان نیستند، برخی نخبگان و افرادی که دغدغه مردم را دارند و فعالان سیاسی خواهان باز شدن این موضوع هستند و می‌خواهند علل و چگونگی کشته شدن معترضان را بدانند.

میرزایی تاکید کرد: کسانی که دنبال این موضوع هستند اهداف خاصی را دنبال می‌کنند ولی پیگیری‌کنندگان داخلی دنبال حقوق شهروندی هستند. به نظرم باید یک بازنگری در عملکرد نیروهای انتظامی صورت گیرد تا برای مواجهه با این شرایط با هزینه کمتری آمادگی لازم ایجاد شود.

این نوع مدیریت‌ها پرهزینه است و باید اصلاح شود
رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس در پایان گفت: این نوع مدیریت‌ها پرهزینه است و از این منظر باید ورود کنیم و بهترین کسانی که می‌توانند این اتفاقات را تشریح کنند دادستان کل کشور، فرمانده نیروی انتظامی و مسئولان امنیتی هستند که باید به مجلس بیایند و برای نمایندگان توضیح دهند چه اتفاقاتی افتاده است، چه میزان کشته و زخمی داشته‌ایم و این کشته‌ها که برخی از آنها شیوه کشته شدن‌شان مشکوک است، چه تعداد توسط عوامل انتظامی و چه تعداد مشکوک کشته شده‌اند.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: نباید فرصت ها را برای توافق با آژانس بسوزانیم/ خطر افتادن به چاه فصل هفت منشور سازمان ملل وجود دارد
روزنامه اصولگرا: نباید فرصت ها را برای توافق با آژانس بسوزانیم/ خطر افتادن به چاه فصل هفت منشور سازمان ملل وجود دارد

روزنامه خراسان نوشت: سرانجام چهارمین قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران با ۱۹رای مثبت ، ۱۲ رای ممتنع و ۳ رای منفی به تصویب رسید. قطعنامه ای که مهم ترین حرفش درخواست ارائه گزارش از آژانس در مورد برنامه هسته ای ایران تا نشست بعدی شورای حکام در اسفندماه بود که البته می تواند با توجه به احتمال ارجاع این گزارش به شورای امنیت سازمان ملل برای کشورمان خطرناک باشد .

انتخاب بهترین پارچه برای طراحی لباس های مختلف
انتخاب بهترین پارچه برای طراحی لباس های مختلف

انتخاب پارچه برای طراحی لباس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هر لباس و پوشاکی، پارچه های مخصوص به خود را جهت دوخت دارد. به عنوان مثال پارچه هایی که برای دوخت و طراحی کت و شلوار انتخاب میشوند همگی از یکسری ویژگی های خاصی برخوردار هستند تا وقار و رسمی بودن این لباس به خوبی نمایش داده شود؛ شما هیچوقت ندید که از پارچه ساتن برای دوخت این نوع پوشاک استفاده شود و …

۱۲ % مرگ در ایران ناشی از آلودگی هواست
۱۲ % مرگ در ایران ناشی از آلودگی هواست

محمد صادق حسنوند رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر آلودگی هوا مهمترین عامل خطر محیطی است، یعنی مهمترین آلودگی محیط زیستی است که نه فقط سلامت مردم کشور ما بلکه سلامت مردم جهان را به خطر می اندازد، بر اساس رتبه بندی هایی که وجود دارد از بین عوامل خطر و ریزفاکتورها آلودگی هوا جزو چهارمین عامل خطر است، حتی گاهی سومین عامل هم شناخته می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است