کد خبر : 122337
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۲ - 21:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش آژانس اتمی به حادثه در مجتمع نطنز

واکنش آژانس اتمی به حادثه در مجتمع نطنز

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ آژانس در بیانیه‌ای گفته از گزارش‌ها درباره این حادثه مطلع است اما انتظار نمی‌رود ای حادثه تأثیری روی فعالیت‌های راستی‌آزمایی پادمانی این نهاد بین‌المللی داشته باشد.

در این بیانیه آمده است: «ما در حال حاضر پیش‌بینی می‌کنیم [این حادثه] هیچ تأثیری روی فعالیت‌های راستی‌آزمایی پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نخواهد داشت.»

«بهروز کمالوندی»، سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح امروز از وقوع حادثه در یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز خبر داد.

او گفت: «بامداد امروز به‌دنبال وقوع حادثه‌ای که چگونگی آن در دست بررسی است، یکی از سوله های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شد، ولی هیچ تلفات جانی نداشت و به فعالیت های مجموعه لطمه ای وارد نکرد.»

کمالوندی خاطرنشان کرد: «از نظر احتمال ایجاد آلودگی نیز با توجه به غیر فعال بودن مجموعه ذکر شده جای هیچ‌گونه نگرانی نیست و هم اکنون تیم های کارشناسی سازمان در محل وقوع حادثه حاضر و مشغول بررسی علل این واقعه می باشند.»

سخنگوی سازمان انرژی اتمی همچنین با بیان اینکه تیم‌های کارشناسی در محل حضور دارند و در حال بررسی علت حادثه هستند، گفت: آقای «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی نیز اینجا حضور داشت.»

«رمضانعلی فردوسی» فرماندار شهرستان نطنز صبح امروز در جمع رسانه‌ها عنوان کرد: «یکی از سوله‌های مختص وسایل اسقاطی دچار آتش‌سوزی شده بود که به‌ محض اطلاع از حادثه، اکیپی از نیروهای آتش‌نشانی شهرستان نطنز در محل حاضر و اقدام به خاموش کردن آن کردند؛ با اطفای حریق دیگر جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.»

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است