کد خبر : 133149
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۶ - 15:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

در قانون نیامده در ماه محرم نباید قصاص کرد، اما درباره عجله کردن در قصاص چه؟ قانون داریم؟!

در قانون نیامده در ماه محرم نباید قصاص کرد، اما درباره عجله کردن در قصاص چه؟ قانون داریم؟!

به گزارش گروه تحلیل خبر  سایت خبری مدآرا؛ پس از انتشار حکم اعدام «نوید افکاری» که قوه قضاییه از آن به عنوان قصاص یاد می کند؛ دادگستری استان فارس در اطلاعیه‌ای که در اختیار رسانه ها قرار داده است گفته که بروز خطای فاحش در تمامی این مراحل از بازجویی و دادرسی گرفته تا صدور حکم و بررسی مجدد پرونده در دیوان عالی کشور امری نزدیک به محال است.

هر چند صدر این بیانیه گره ای زیادی از ابهامات این پرونده را باز نکرده است اما نکته قابل اهمیت در این اطلاعیه این است که در بند پایانی آن آمده؛ “در خصوص شبهه مطرح شده در خصوص لزوم عدم اجرای حکم در ماه محرم نیز تصریح می­شود  هیچ قانون، دستورالعمل و یا آیین نامه‌ای که تکلیف کند در ماه محرم نباید حکم قصاص را اجرا کرد وجود ندارد.”

اینکه در هیچ قانونی نیامده که در ماه محرم نباید قصاص کرد درست؛ اما اینکه در اجرای حکم قصاص در این ماه نباید عجله کرد چه؟! در این رابطه توصیه ای نشده است؟

برخی صاحب نظران پیش از این درباره اجرای این حکم گفته اند که احکام اعدام معمولا در ماه‌های رمضان و محرم اجرا نمی‌شود اما معمولا ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل از صبح چهارشنبه، اعدامی‌ها را از بند به قرنطینه منتقل می‌کنند. خانواده برای دیدار آخر و خداحافظی به زندان می‌آیند. در شب آخر، افسر نگهبان یا روحانی زندان برای گرفتن وصیتنامه می‌روند. دم صبح، زندانی را برای اجرای حکم به محوطه اعدام می‌برند.

اخبار مرتبط:
ابطال انتخابات اتاق بازرگانی اصفهان برای اجرا ابلاغ شد
ابطال انتخابات اتاق بازرگانی اصفهان برای اجرا ابلاغ شد

حکم قطعی ابطال انتخابات هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان ابلاغ شد.

خیران خارج‌نشین اصفهان سرای سالمندان را توسعه دهند
خیران خارج‌نشین اصفهان سرای سالمندان را توسعه دهند

استاندار اصفهان گفت: خیران اصفهانی ساکن خارج ظرفیت بالایی برای کمک به سرای سالمندان دارند و با شبکه‌سازی می‌توان طرح‌های توسعه این مجموعه را در نقاط مختلف استان اجرا کرد.

دانشگاه هنر اصفهان نیازمند حمایت جدی خیرین فرهنگی است
دانشگاه هنر اصفهان نیازمند حمایت جدی خیرین فرهنگی است

رئیس دانشگاه هنر اصفهان گفت: این دانشگاه با وجود ظرفیت‌های تاریخی و هنری گسترده، به دلیل پراکندگی فضاها و کمبود منابع، نیازمند حمایت هدفمند خیرین است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است