کد خبر : 134228
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۲ - 21:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چشمی و دانشگر زوج خط دفاع استقلال در بازی امشب می‌شوند؟/ وریا به بازی امشب می رسد؟

چشمی و دانشگر زوج خط دفاع استقلال در بازی امشب می‌شوند؟/ وریا به بازی امشب می رسد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛دیدار ۲ تیم استقلال و الاهلی عربستان از ساعت ۱۸:۳۰ امروز به مصاف هم می روند  و نامجو مطلق باید بهترین سیستم و ترکیب را برای این بازی انتخاب کند زیرا آبی ها دیگر فرصت اشتباه ندارند و در صورت عدم پیروزی باید به خانه برگردند.

استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا نتوانسته در ۳ بازی قبلی دروازه خود را بسته نگه دارد و در بازی امشب حق اشتباه ندارند. آبی پوشان پایتخت برای صعود ازمرحله گروهی ۹۰ دقیقه فرصت دارند و در این ۹۰ دقیقه باید فوتبال با تمرکز و حساب شده ای را به نمایش بگذارند.

یکی از نکاتی که در بازی امشب مهم است استحکام خط دفاعی استقلالی هاست جایی که شنیده می شود نامجو مطلق تصمیم گرفته به جای عارف غلامی که در بازی الشرطه در کنار چشمی به میدان رفته بود دانشگر را به بازی می گیرد تا در نبرد های هوایی و تن به تن نسبت به الاهلی برتری داشته باشد.

همچنین پس از انجام معاینات لازم دکتر نوروزی از وریا غفوری مشخص شد که این بازیکن مشکلی برای به میدان رفتن مقابل الاهلی ندارد.

غفوری به گفته پزشکان استقلال از ناحیه زانو احساس درد داشت که پس از معاینات لازم از پای وی، مشخص شد او مشکلی برای به میدان رفتن مقابل الاهلی ندارد و می تواند در این دیدار برای استقلال به میدان برود‌.

اخبار مرتبط:
حمله مستقیم به داغداران دی ماه
حمله مستقیم به داغداران دی ماه

اظهارات تند و تحقیرآمیز اسفندیار ذوالقدر، رئیس کمیسیون تجدیدنظر رسیدگی به اختلافات گمرکی در وزارت اقتصاد و «اراذل و اوباش» خواندن جانباختگان اعتراضات دی ماه عبور آشکار از مرز‌های اخلاق، مسئولیت اداری و کرامت انسانی است.

زمان واریز مرحله سوم اعتبار کالابرگ در اسفندماه
زمان واریز مرحله سوم اعتبار کالابرگ در اسفندماه

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: از آغاز اجرای مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی، بیش از ۸۵ درصد مشمولان خرید خود را انجام داده‌اند و تاکنون حساب ۸۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شارژ شده است.

یک دانشگاه برای دانشجویان محدودیت وضع کرد
یک دانشگاه برای دانشجویان محدودیت وضع کرد

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که این دانشگاه از گردهمایی‌ها و جلسات دانشجویی با هر گرایش اجتماعی سیاسی که متکی بر بحث و نقّادی و گفتگو و مناظره و بیان آزاد عقاید گوناگون است حمایت می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است