کد خبر : 139079
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۵ - 10:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماجرای کشف جسد دو کودک در بندرعباس چه بود؟

ماجرای کشف جسد دو کودک در بندرعباس چه بود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بنابر اعلام منابع موثق، این دو کودک یکی به نام حسین و دیگر به نام علی اکبر متولد ۸۷ و ۸۵ اهل محله شیر اول بندرعباس بوده‌اند که از روز ۵شنبه هفته گذشته از حوالی صبح از منزل خارج شده و دیگر مراجعت نکردند تا این که پیکر بی جان آنها ظهر امروز یک شنبه ۴ آبان ماه از سوی اهالی محله دوراهی ایسینی پیدا شده و پس از اطلاع به آتش‌نشانی و نیروی انتظامی از آبگیر خارج و به پزشکی قانونی منتقل شده‌اند.

پلیس آگاهی در حال بررسی ابعاد مختلف موضوع است.

منطقه‌ای که جسد کودکان در آن پیدا شده، منطقه‌ای نسبتا صعب العبور است و نوع آبی که در آن یافت شده‌اند نیز آب پاک و زلالی که انگیزه شناکردن در افراد ایجاد کند، نیست و لذا ابعاد دیگری از موضوع را در اذهان تداعی می‌کند.

اخبار مرتبط:
آب دریا به اصفهان رسید
آب دریا به اصفهان رسید

استاندار اصفهان از نتیجه‌بخش بودن پروژه بزرگ انتقال آب دریای عمان به این استان خبر داد و مهمترین مزیت آن را قطع مصرف صنایع منطقه به آب رودخانه زاینده‌رود عنوان کرد.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان؛ گردوغبار ماندگار است
هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان؛ گردوغبار ماندگار است

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تشدید آلودگی هوا بر اثر تداوم وزش باد. فعالیت کانون‌های گردوغبار و ماندگاری ریزگردها هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است