کد خبر : 62898
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ - 00:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خبرگزاری فارس گزارش BBC فارسی را رد کرد

خبرگزاری فارس گزارش BBC فارسی را رد کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ خبرگزاری فارس نوشت: «ناطق نوری مدتی است که وقت‌گذرانی در حوزه علمیه امام حسن مجتبی در لواسان را به سمت‌های حکومتی ترجیح می‌دهد. حتی اگر آن سمت با انتصاب رهبر جمهوری اسلامی باشد».

این جمله را بی‌بی‌سی فارسی پس از چیدن یک‌‌ مجموعه مقدمه و ارائه نمونه‌هایی از نقدهای علی‌اکبر ناطق نوری به دستگاه‌های مختلف، مطرح کرده است.

تمام استدلال‌های مطرح شده از سوی بی‌بی‌سی برای جا انداختن این موضوع که «ناطق نوری از حاکمیت فاصله گرفته است» بر پایه یک گزاره، بنا شده است. آن هم این خبر که «ناطق نوری بیش از یکسال است که در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام غایب است».

با این حال، گزارش تصویری منتشر شده از نشست‌های این مجمع، بیانگر واقعیت دیگری است.

تصاویر حضور علی اکبر ناطق نوری در جلسه ششم شهریور ۹۸ مجمع تشخیص مصلحت نظام

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است