کد خبر : 97175
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - 17:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجری شبکه خبر خطاب به مجری جنجالی شبکه افق: ایران برای همه ایرانیان است

مجری شبکه خبر خطاب به مجری جنجالی شبکه افق: ایران برای همه ایرانیان است

به گزارش سایت خبری مدآرا،  زینب ابوطالبی، مجری سیما که به دلیل اظهارات عجیبش در شبکه افق، در ساعات گذشته تبدیل به یکی از سوژه‌های فضای مجازی شده، برای مجموعه صدا و سیما چهره‌ای شناخته شده است. او اخیرا در یک برنامه زنده تلویزیونی از شبکه افق، در قامت مجری و کارشناس و در واکنش به شهادت قاسم سلیمانی می‌گوید: «به برکت خونی که ریخته شده است، اگر کسی اعتقاد ندارد جمع کند و از ایران برود، برود آنجایی که آن رفاه و آن مدل زندگی وجود دارد! اگر هم اعتقاد داریم بنظرم باید جدی بیاییم تو میدان …امروز نشان داده‌ایم که همه ایرانی ها به گونه‌ای زندگی سلحشورانه نیاز داریم و آن را می‌پسندیم.» اظهاراتی که با واکنش و انتقاد افرادی از جناح‌های فکری و سیاسی متفاوت روبرو شد.

سوسن حسنی‌دخت خبرنگار واحد مرکزی خبری هم در واکنش به اظهارات ابوطالبی نوشت:«معلوم نیست این همه نفرت‌پراکنی در این موقعیت حساس، چه توجیهی دارد. چه کسانی از دوقطبی کردن جامعه سود می‌برند!؟ ایران متعلق به همه ایرانیان است.»

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است