یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ •
سیاسی

فرمانده ارتش در واکنش به زمایش مشترک اسرائیل و شبیه‌سازی حمله به ایران: اگر تهدیدی متوجه استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی شود ارتش با قدرت ورود خواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرمانده کل ارتش گفت: رژیم بزدل و ترسوی صهیونیستی بر اساس سنت الهی رو به زوال است. اما، اگر می خواهد از ترسِ مرگ زودتر خودکشی کند ما مانعش نمی‌شویم. به نوشته فارس؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی...

فرمانده ارتش در واکنش به زمایش مشترک اسرائیل و شبیه‌سازی حمله به ایران: اگر تهدیدی متوجه استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی شود ارتش با قدرت ورود خواهد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرمانده کل ارتش گفت: رژیم بزدل و ترسوی صهیونیستی بر اساس سنت الهی رو به زوال است. اما، اگر می خواهد از ترسِ مرگ زودتر خودکشی کند ما مانعش نمی‌شویم.

به نوشته فارس؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی مبنی بر پاسخ ارتش به رزمایش مشترک اسرائیل و شبیه‌سازی حمله به ایران، گفت: اقدامات رژیم صهیونیستی مانند سر و صدا کردن و آواز خواندن در تاریکی برای توجیه و یا مقابله با ترسش است.

وی تأکید کرد: رژیم بزدل و ترسوی صهیونیستی براساس سنت الهی رو به زوال است. اما، اگر می‌خواهد از ترسِ مرگ زودتر خودکشی کند ما مانعش نمی‌شویم.

فرمانده کل ارتش در پاسخ به خبرنگار دیگری در خصوص آمادگی ارتش خاطرنشان کرد: اگر تهدیدی متوجه استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی شود ارتش با قدرت ورود خواهد کرد و پاسخ دندان‌شکن خواهد داد.

لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری