دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
اخبار ویژه

مایک پنس: رئیس‌جمهور ایران باید محاکمه شود

به گزارش سایت خبری مدارا، فارس نوشت: مایک پنس معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز شنبه مدعی شد که احیای توافق هسته‌ای ایران، مسیر دستیابی به سلاح اتمی را برای تهران هموار می‌کند. پنس طی سخنرانی در جمع اعضای گروهک سازمان مجا...

مایک پنس: رئیس‌جمهور ایران باید محاکمه شود

به گزارش سایت خبری مدارا، فارس نوشت: مایک پنس معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز شنبه مدعی شد که احیای توافق هسته‌ای ایران، مسیر دستیابی به سلاح اتمی را برای تهران هموار

می‌کند.

پنس طی سخنرانی در جمع اعضای گروهک سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در واشنگتن گفت که خواستار یک جمهوری سکولار و بدون دانش هسته‌ای در ایران است.

به نوشته وبگاه «فاکس‌نیوز»، وی با مفید دانستن سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران، ادعا کرد: روزی که ما از قدرت خارج شدیم، رژیم ایران بیش از هر زمان دیگری منزوی شده بود.

معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا، هرگونه تلاش برای بازگشت به برجام و چشم‌پوشی از تحریم‌ها علیه ایران را «بی‌خردی و حماقت» توصیف کرده و مدعی شد که توافق جدید، مشکل بی‌ثباتی در خاورمیانه را حل نخواهد کرد.

طبق این گزارش، پنس در ادامه ادعاهای بی‌اساس و نخ‌نماشده خود گفت: احیای توافق هسته‌ای به صلح و ثبات منجر نمی‌شود، بلکه منجر به تروریسم، مرگ و ویرانی بیشتر و بی‌ثباتی منطقه خواهد شد. احیای توافق، راه ایران را به سمت بمب هسته‌ای مسدود نمی‌کند، بلکه آن را مُطلا می‌کند.

وی همچنین افزود: رژیم ایران ضعیف‌تر از همیشه است، اعتراضات هم موتوری برای تغییر از درون است. او (سیدابراهیم رئیسی) باید توسط مردم ایران از سمت خود برکنار شود و به جرم جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محاکمه شود.

لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری