دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
سیاسی

وزیر کشور: درمورد عدم پایبندی طالبان درباره حقآبه هیرمند صحبت‌های رئیسی کافی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: احمد وحیدی وزیر کشور در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در مورد شهادت مرزبانان در جنوب شرق کشور گفت: طبیعتاً این اقدام، کار جنایتکارانه‌ای بود که حتماً برخورد جدی و قاط...

وزیر کشور: درمورد عدم پایبندی طالبان درباره حقآبه هیرمند صحبت‌های رئیسی کافی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: احمد وحیدی وزیر کشور در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در مورد شهادت مرزبانان در جنوب شرق کشور گفت: طبیعتاً این اقدام، کار جنایتکارانه‌ای بود که حتماً برخورد جدی و قاطع با عوامل آن آنها و حامیان آنها و مشوقان آنها خواهد شد و انشاالله این اتفاق خواهد افتاد.

بخش هایی از اظهارات وزیر کشور را در ادامه می خوانید:

  • ما تفاهمی در سطح وزارتخانه‌های مربوطه و کمیسیون مشترک داریم به اضافه در سطح استانی هم در استان سیستان و بلوچستان و قرارگاه قدس با ارتشی‌های پاکستانی ارتباطات برقرار است آنها هم از حادثه اتفاق افتاده ابراز تاسف کردند.
  • باید حتما این همکاری را داشته باشند که ان‌شاءالله کسانی که مرتکب این جنایاتی شدند به سزای اعمال خود برسند ارتباط برقرار است باید در صحنه عمل با همکاری‌های پاکستانی‌ها این اتفاق بیفتد که زودتر عواملی که مجری چنین کار جنایتکارانه‌ای بودند، به سزای اعمال خودشان برسد.
  • اگر ضرورتی پیدا شود، حتما در مورد سفر به پاکستان و رایزنی دوباره با مقام‌های آنها تردیدی نخواهیم داشت. اما فعلا ضرورتی برای این کار نیست.
  • چون قانون جدید هنوز به تصویب نرسیده است، طبیعتا ما همچنان باید بر اساس قوانین موجود عمل کنیم. بر اساس قانون موجود ما باید شرایط را برای کسانی که باید استعفا دهند به موقع اعلام کنیم که شش ماه قبل از ثبت‌نام باید این کار انجام شود اما قبل از آن هم باید به اطلاع همه برسانیم که خود را برای استعفا آماده کنند لذا بر این اساس ما بر اساس قانون موجود همین کار را جلو می‌بریم اگر قانون جدید تصویب شد و در آن تغییراتی ایجاد شد، بنابر قانون جدید کارها و اقدامات جدیدی که باید انجام دهیم را انجام خواهیم داد.
  • در خصوص عدم پایبندی طالبان به تعهدات خود و اقدامات احتمالی ایران فکر می‌کنم صحبت‌های آقای رئیس‌جمهور به اندازه کافی گویا بود.
لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری