دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
برگزیده ها

فرمانده‌کل ارتش: حاضریم برای کمک به غزه برویم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش طی سخنانی اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی در 75 س...

فرمانده‌کل ارتش: حاضریم برای کمک به غزه برویم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش طی سخنانی اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی در 75 سال عمر رژیم صهیونیستی بی‌سابقه بود و نتایج بسیار حائز اهمیتی داشت که کاملاً صحت و دقت صحبت رهبر انقلاب درباره این‌که رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهد دید تأیید کرد.

بخش هایی از اظهارات امیر موسوی را در ادامه می خوانید:

 

  • دشمن سالها تلاش می‌کرد موضوع فلسطین به فراموشی سپرده شود و بر همین اساس هم سیاست عادی‌سازی را در پیش گرفته بود اما این عملیات موضوع فلسطین را به موضوع تراز اول جهان اسلام و بلکه دنیا بدل کرد و امروز شاهد هستید حتی در برخی کشورهای اسلامی بعضاً پرشورتر از کشورهای اسلامی این موضوع دنبال می‌شود.
  • در این عملیات آثار اضمحلال رژیم کاملاً مشخص شده است و طی آن رژیم به زانو در آمد و همه شروط مقاومت را پذیرفت.
  • رژیم صهیونیستی و حامیان آن در برابر یکی از شاخه‌های مقاومت مستأصل شده‌اند و این امر یک بار دیگر قدرت محور مقاومت را به همه دنیا نشان داد.
  • از سوی دیگر آمریکایی‌ها سعی داشتند با امپراطوری رسانه‌ای یک چهره طرفدار حقوق بشر از خود نشان دهند که با این واقعه چهره و ماهیت اصلی آنها برای جهان مشخص شد.
  • سردمداران آمریکا و برخی کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی طرفدار آپارتاید و نژادپرست هستند. مسئولین آمریکایی و فرانسه و آلمان و انگلیس و… وقتی از یک رژیم که با صدای بلند نژادپرستی را صدا می‌زند طرفداری می‌کنند،‌ یعنی خودشان هم نژادپرست هستند.
  • در عملیات و جنگ اخیر هیچ دستاورد نظامی نصیب رژیم صهیونیستی نشد، این واقعه نشان داد به‌معنای واقعی کلمه اسرائیل سست‌تر از خانه عنکبوت است.
  • آن سیستم اطلاعاتی و نظامی که آن همه برای آن تبلیغ می‌کردند به‌یک‌باره در برابر کسانی که در یک زندان بزرگ هستند و هیچ چیز به آنها نمی‌رسد شکست خورد و امروز هم مجبور شده است هم رسماً با حماس مذاکره کند و هم همه شروط آن را بپذیرد.
  • ما به داخل کشور و مجامع بین‌المللی اعلام کرده‌ایم حاضریم به نزدیکی نوار غزه برویم و کمک‌های درمانی لازم را به مردم غزه ارائه کنیم.
لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری