دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
بین الملل

واشنگتن پست: آمریکا نگران است که اسرائیل با لبنان هم وارد جنگ بشود

به گزارش سایت خبری مدارا: یک گزارش خبری می‌گوید که ایالات متحده به اسرائیل گوشزد کرده است که اگر در کنار حمله به غزه، وارد جنگ با حزب‌الله لبنان هم بشود، نیروهایش با فشار بیش از اندازه‌ای روبه‌رو شده و احتمالاً پیروز نخو...

واشنگتن پست: آمریکا نگران است که اسرائیل با لبنان هم وارد جنگ بشود

به گزارش سایت خبری مدارا: یک گزارش خبری می‌گوید که ایالات متحده به اسرائیل گوشزد کرده است که اگر در کنار حمله به غزه، وارد جنگ با حزب‌الله لبنان هم بشود، نیروهایش با فشار بیش از اندازه‌ای روبه‌رو شده و احتمالاً پیروز نخواهند شد.

واشینگتن پست با استناد به ارزیابی سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا، دی‌ای‌آی، گزارش داد که مقامات دولت بایدن به‌طور «خصوصی» به رهبران اسرائیل درباره ورود به درگیری مستقیم با حزب‌الله هشدار داده‌اند.

این روزنامه همچنین به نقل از منابعی که نام آن‌ها برده نشده، خاطرنشان کرده که ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه بیش از ۳۰ بار نیرو‌های ارتش لبنان را که مورد حمایت مالی آمریکا و آموزش‌دیده آمریکا هستند، هدف قرار داده است.

براساس این گزارش، مقامات آمریکا نگران هستند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، ممکن است در میانه بالا گرفتن انتقادات داخلی از خود، گسترش جنگ به لبنان را به عنوان کلید بقای سیاسی خود ببیند.

هوکشتاین روز پنجشنبه گذشته دیدار‌های جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و یوآو گالانت، وزیر دفاع، در تل‌آویو انجام داد.

براساس این گزارش، مقامات اسرائیلی به آموس هوکشتاین گفتند بدون دور کردن حزب‌الله از مرز، ساکنان شمال اسرائیل از بازگشت به شهر‌های تخلیه شده خودداری خواهند کرد.

به نوشته یدیعوت آحرونوت، اسرائیل نسبت به دستیابی به راهکار سیاسی خوش‌بین نیست، اما آخرین تلاش خود را خواهد کرد تا اگر وارد اقدام نظامی در لبنان شد، از «مشروعیت» برخوردار باشد.

لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری